AK Parti İstanbul Eski İl Başkanı Aziz Babuşcu, görevde kaldığı 8 yılını anlattığı “Seçilmiş Siyaset” isimli kitabını tanıttı. Kitabında 8 yıllık tecrübenin pratiğe dökülmüş hali olduğunu söyleyen Babuşcu, yazdıklarının AK Parti’de siyaset yapmak isteyen gençlere yol gösterici olmasını istediğini belirtti.
AK Parti İstanbul eski İl Başkanı Aziz Babuşcu, başkanlık yaptığı süre boyunca yaşadıklarını tecrübelerini “Seçilmiş Siyaset” isimli kitapta topladı. “Seçilmiş Siyaset” isimli kitabının tanıtımını Beşiktaş’taki Four Seasons otelde yapan Babuşcu misafirlerini kapıda karşıladı.
Programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’un yanı sıra iş dünyasından çok sayıda isim, medya yöneticileri ve yazarlar katıldı.
Programda konuşan Ak Parti eski İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “Benim için aslı olan bu 8 yıllık dönem içerisinde tecrübelerinden istifade ettiğim, bilgisinden yararlandığım, dostluğunu gördüğüm, hukuk oluşturduğum iş dünyasından, basın camiasından pek çok dostla beraber olmaktı. Onu gerçekleştirmeye çalışıyorum” dedi.
“BU KİTAP 8 YILLIK SİYASİ TECRÜBENİN PRATİĞE DÖKÜLMÜŞ HALİ”
“Seçilmiş Siyaset” kitabının 8 yıllık tecrübenin pratiğe dökülmüş hali olduğunu söyleyen Babuşcu, “Ben bu 8 yıllık tecrübenin pratiğe dökülmüş halini yani Seçilmiş Siyaset isimli kitabı dostlarımıza bu gecenin anısına hediye etmiş olacağız. Bu kitap benim çok önemli çünkü Ak Parti’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği dönüşüm, Türk siyasetinde oluşturduğu yen zemin üzerinden neler yaptığını ve hangi değerler üzerinden bunu başardığını, siyasete giydirilmesi gereken bir ruh olarak anlatmaya çalıştım” diye konuştu.
“AK PARTİ’DE SİYASET YAPMAK İSTEYEN GENÇLERE KILAVUZ OLSUN”
Kitabının Ak Parti’de siyaset yapmak isteyen gençlere yol gösterici olmasını istediğini belirten Babuşcu, ”Ben bu kitapla siyasetin hayatla insanla ideal olan ilişkisini irdelemeye çalıştım. Millete adanmış bir siyasetin imkanlarını karşılaştığı sorunlarını ve bu anlamda neler olup bittiğine dair bir Türkiye fotoğrafı çıkartmaya çalıştım. Özellikle Ak Parti’de siyaset yapmak isteyen gençlere de bir kılavuz olsun, bir yol haritası olması için kadim değerlerimizle bu gün Ak Parti siyasetle nasıl buluştuğunu anlatmaya çalıştım umarım faydalı olurum” ifadelerini kullandı.
ABDURRAHİM ALBAYRAK:” SEÇİLMİŞ SİYASET KİTABINDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİZ”
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise “Aziz abi benim çok eski bir arkadaşım, çok eski yıllara dayanır muhabbetimiz aynı mahallede oturduk. Aziz abi hakikaten çok iyi bir insan ve güzel bir siyaset yaptı. Biz Aziz abiden çok şey öğrendik. Şimdi ise siyasetin bir bölümünü il başkanlığını yani temelini bıraktı. Şimdi milletvekilliğine soyundu. Onunla ilgili de kitap yazdı. Kitaptan çok şey öğreneceğimizi biliyorum, o yüzden kitabı okumak istiyorum. Aziz abiye bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Program sonunda Babuşcu “Seçilmiş Siyaset” isimli kitabını misafirlerine hediye etti.