İstanbul 2. bölgenin öne çıkan bağımsız milletvekili adaylarından Eğitim Politikaları Uzmanı Batuhan Aydagül’ün yeni projesi, yine büyük ilgi topladı. Proje kapsamında oluşturulan ‘Okul Dilek ve Şikayet Haritası’, Anneler Günü’nde halkın kullanımına açıldı.
Daha önce ‘Hayalimdeki Okul’ projesiyle kendisinden söz ettiren İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Batuhan Aydagül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında binlerce çocuk ve yetişkinin hayallerini Twitter üzerinden #hayalimdekiokul etiketiyle paylaşmasını sağlamıştı.
“İYİ SİYASETİN OLMAZSA OLMAZLARI KATILIMCILIK VE ŞEFFAFLIK”
Bağımsız Milletvekili Adayı Batuhan Aydagül, bu kez ise, seçim bölgesinde bulunan bin 477 okul ve eğitim merkezinin içinde bulunduğu bir sanal ‘Okul Dilek ve Şikayet Haritası’ oluşturdu. Hizmet, 10 Mayıs Anneler Günü’nde de halkın kullanımına açıldı. Aydagül, projeyle ilgili, “Ben bu yola çıktığımdan beri sadece ‘iyi eğitim nasıl olur’ diye anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda ‘iyi siyaset nasıl yapılır’ bunun örneğini de seçim kampanyamla ortaya koymaya çalışıyorum. İyi siyasetin olmazsa olmazları katılımcılık ve şeffaflık. Okul Dilek ve Şikayet Haritası projesi de katılımcı siyasetin yenilikçi bir örneği” dedi. Batuhan Aydagül, bu harita üzerinden, İstanbul 2. bölgede yaşayan anne babaların, öğretmenlerin ve öğrencilerin okullarıyla ilgili dilek ve şikayetlerini topluyor, gelen dilek ve şikayetleri de not alıyor. Haritaya batuhanaydagul.org adresinden ulaşılabiliyor.
HER SALI SEÇMENLERİYLE TWITTER’DA BİR ARAYA GELİYOR
İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Batuhan Aydagül, yine İnternet üzerinden yayınladığı ‘Milletvekili Günlüğü’nde seçim kampanyası sürecini doğrudan seçmenlerle paylaşıyor ve her hafta salı günü saat 21.00’de Twitter üzerinden #konumuzeğitim başlığıyla seçmenlerle doğrudan iletişime geçiyor.