Dişişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından ilçelere gerçekleştirilen hizmetlerin tanıtımı için yapılan basın turuna misafir olacak. Korkuteli ve Elmalı ilçelerini kapsayan etkinlikte Dış İşleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’da basın otobüsüne binecek ve açılışlar ve temel atma törenlerine katılacak.
Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi açılışlar ve temel atma törenleri için Antalya’ya geliyor. İlk olarak Korkuteli’ne geçecek olan Bakan Çavuşoğlu ardından Elmalı’ya geçecek ve burada açılışlar gerçekleştirecek.Büyükşehir Belediyesi’nce daha önce doğu ve batı ilçelerine basın turu düzenlenmiş ve yapılan hizmetler anlatılmıştı. Bu kez adres Korkuteli ve Elmalı olacak. Etkinliklere katılacak olan Bakan Çavuşoğlu, basın otobüsü ile Korkuteli ile Elmalı turuna katılacak.
30 Mart seçimlerinin ardından yeniden hizmetle tanışan Antalya’da AK Partili belediyelerin hizmetleri hız kesmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in önderliğinde Antalya’ya hizmet yağarken Dış İşleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi açılışlar ve temel atma törenleri için Cumartesi günü Antalya’ya geliyor.Cumartesi günü 09:30’da Korkuteli Yörük çadırında basınla buluşarak programlara başlayacak olan Çavuşoğlu, Fatih bulvarı açılışını gerçekleştirirken Büyükşehir belediyesince Korkuteli’ne kazandırılan otogarı gezecek. AK Parti Korkuteli teşkilatı ziyareti sonrasında Elmalı’ya geçecek olan Dış İşleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu,programına Elmalı Yuva sulama tesisi açılışı ile başlayacak. Elmalı belediyesini ziyaret edecek olan Bakan Çavuşoğlu, Asat hizmet birimi açılışı, asfalt plent tesisi açılışını gerçekleştirirken huzurevi temel atma törenine katılacak. Dış İşleri Bakanı Çavuşoğlu ayrıca AK Parti Elmalı ilçe başkanlığını da ziyaret edecek.