Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Sultanbeyli Kent Meydanı’nda düzenlenen tapu devir törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Güllüce, AK Parti olarak bugünkü problem değil 50, hatta 150 sene önceki problemleri patır patır çözdüklerini belirterek, “7 Haziran sonrasında da bugüne kadar çözülmemiş olan bütün problemleri Allah’ın verdiği güçle çözeceğiz” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Sultanbeyli Kent Meydanı’nda düzenlenen tapu devir törenine katıldı. Törene, Bakan Güllüce’nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyliler ve davetliler katıldı. Bakan Güllüce törende yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın emirleriyle ve benden önceki bakan arkadaşımın da başladığı şekliye birkaç tane bakanımızın gayretiyle en son bugün tapu meselemizin önemli bir kısmı çözüldü. Biz AK Parti olarak bugünkü problem değil 50 hatta 150 sene önceki problemleri patır patır çözüyoruz. Bu probleme benzeyen problemli de 1 hafta önce Okmeydanı’nda çözdük, orada da tapu dağıtma töreni yaptık. İnşallah 7 Haziran sonrasında da bugüne kadar çözülmemiş olan bütün problemleri Allah’ın verdiği güçle çözeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından tapu devir törenine geçildi. Erdoğan ve Bakan Güllüce, daha sonra temsili tapuyu Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e teslim etti.