Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Saat 04.30’da çalışmalara başlayan Bakan İdris Güllüce, “Bizim için saat önemli değil. AK Parti gece gündüz çalışıyor” dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugünkü seçim çalışmalarına Sultanbeyli’de başladı. Saat 04.30’da Abdurrahman Gazi Camii’nde sabah namazını kılan Güllüce’yi, çıkışta partililer karşıladı. Partililerle selamlaşan Bakan Güllüce’ye, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin bahçesinde çay, simit ve börekten oluşan kahvaltı ikram edildi. Güllüce de diğer vatandaşlar gibi sıraya girip çay, simit ve börek aldı. Toplu yapılan kahvaltının ardından dua da edildi. Güllüce, daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi’ne girip çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bakan İdris Güllüce, “Çalışmaya başlamak için bu saat erken değil mi?” sorusuna “Bizim için saat önemli değil. AK Parti gece gündüz çalışıyor. Şu anda piyasada biz varız başka da kimse yok. Allah bu çalışmalarımızın meyvesini almayı nasip eylesin” şeklinde cevap verdi.
Açıklamanın ardından Bakan Güllüce, gün içinde yapılacak yoğun çalışma programını inceledi.