Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Maltepe’de partililerle ve vatandaşlarla birlikte sevgi yürüyüşüne katıldı. 1. Bölge Milletvekili adaylarının tanıtımı için onlarla birlikte yürüyüş yapan Bakan Güllüce, cadde üzerindeki esnafları da ziyaret etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen sevgi yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşe Bakan Güllüce’nin yanı sıra AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayları Osman Boyraz, Fatma Varank, ilçe başkanı, partililer ve vatandaşlar katıldı. İlçe Başkanlığı’ndan başlayan yürüyüşe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 1. Bölge Milletvekili adaylarının tanıtımının da yapıldığı yürüyüş esnasında Bakan Güllüce ve beraberindekiler cadde üzerindeki dükkanlara girerek esnafı ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından yürüyüşe devam eden Bakan Güllüce, vatandaşları da selamlamasının ardından yürüyüş Maltepe Meydan’da son buldu. Burada Bakan Güllüce ve beraberindekiler AK Parti seçim aracına çıkarak konuşmalar yaptı.
Bakan Güllüce burada yaptığı konuşmada, "AK Parti’nin bu millet için yaptığı her hayırlı işin önüne ne engeller koyulduğunu gördünüz. ’Boğaz Köprüsü yapalım’ dedik, CHP ’Gezi’ eylemleri yaptı. ’Havaalanı yapalım’ dedik ’Gezi’ eylemleri yaptılar. Gezi eylemlerinde bu ülke kaç yüz milyon dolar zarar etti. Gezi eylemlerinde CHP’nin başı ben sizin alnınızdan öpüyorum, iyi ambulans, otobüs yaktınız dedi mi? Şimdi biz onlara rağmen o köprüyü, havaalanını yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız gökyüzüne uydu attığı zaman üniversiteli gençler Sayın Erdoğan’ı taşladı mı? Başbakan’ı uydu fırlattı diye taşlayan biri iktidar olabilir mi?" ifadelerini kullandı.