Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hedeflerinden rahatsız olan ülkelerin olduğunu belirterek, “Halkçıyım diyen CHP neden rahatsız oluyor. ‘Milliyetçiyim’ diyen MHP neden rahatsız oluyor anlamakta zorlanıyorum” dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ataşehir Barbaros Mahallesi’nde bulunan Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışa katıldı. Açılışa Bakan Müezzinoğlu’nun yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Erol Kaya ve davetliler katıldı.
Burada bir konuşma yapan, Müezzinoğlu, yeni hedeflere yürüdüklerini belirterek, “Yeni bir hedefe yürüyoruz. Şimdi bu yürüyüşten rahatsız olanlar var bu yürüyüşün önüne çomak koymak isteyenler var. Milletin o muasır medeniyet seviyesinin üstündeki hedefe ulaşmasından rahatsız olanlar var. Bundan Almanya rahatsız oluyor, bundan İngiltere, Fransa, İsrail rahatsız olur. Ama halkçıyım diyen CHP neden rahatsız oluyor anlamakta zorlanıyorum. Milliyetçiyim diyen MHP neden rahatsız oluyor anlamakta zorlanıyorum. Bu ay yıldızlı bayrağın dünyanın her köşesinde daha güçlü dalgalanmasından neden rahatsız oluyorlar. Anlamakta zorlanıyorum ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünden ve iradesinden niye rahatsız oluyorlar. Anlamakta zorlanıyorum ama esasını da millet çözdü. Çünkü onlar milleti dert edinmiyorlar. Onların dert edindikleri arkada güç odakları var. Arkalarında kulaklarında sufleyle talimat verenler var. Millet artık kendisiyle yürüyen kendisiyle aynı hayalleri, aynı hedefleri paylaşan bir yönetim bir siyasi anlayış var” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Şahin ve Bakan Müezzinoğlu kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi. Açılışın ardından yetkililer ağız ve diş sağlığı merkezinde incelemelerde bulundu.