Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci oyunu kullandı. Zeybekci, "Siyaseten milletin iradesine yansıması için şenlik havasında kardeşlik havasında milletimiz sandığa gidiyor. Bizim için millet ne derse o olur. Biz milletin söylediğinin üzerine ne bir nokta ne de bir virgül koyarız’’ dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, oyunu, Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı. Eşi ve çocuklarıyla oy kullanmaya gelen Bakan Zeybekci, 1079 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Sandığa gelirken seçmenlerle kısa süreli sohbet eden Bakan Zeybekci, daha sonra kimliğini göstererek oy kullanma kabinine geçti. Burada oyunu kullanan Bakan Zeybekci, oy zarfını eşi Ayşen Zeybekci ile sandığa attı.
Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Zeybekci, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Zeybekci, "Oyumuzu kullandık. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Demokrasi için tek karar makamı olan millete gidiyoruz. Milletin elindeki o muhteşem terazi ile yeni bir ölçü verilecek. Siyaseten milletin iradesine yansıması için şenlik havasında kardeşlik havasında milletimiz sandığa gidiyor. Bizim için millet ne derse o olur. Biz milletin söylediğinin üzerine ne bir nokta ne de bir virgül koyarız. Milletin üzerinde hiçbir güç tanımıyoruz. Sonuçları ülkemize milletimize vatanımıza hayırlar getirsin" dedi.
Bakan Zeybekci oy kullandıktan sandıkları gezerek vatandaşlarla selamlaştı.