AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yarın kentte gerçekleştireceği miting ile ilgili olarak, “Başbakanımızın tüm Türkiye’deki mitinglere dikkat ederseniz AK Parti’ye teveccüh giderek artmaktadır, yarın da bunu göreceğiz” dedi.
Başkan Yurdunuseven, Başbakan Davutoğlu’nun yarın kentte gerçekleştireceği miting ile ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan’ın yarın saat 14.00’da kentte olacağını vurgulayan Başkan Yurdunuseven, “15 Mayıs 2015 Saat 14.00’da inşallah Afyonkarahisar Hükümet Meydanında Sayın Başbakanımızın katılımıyla birlikte Afyonkarahisar mitingini tertip ettik ve inşallah yarın gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 20 gündür bu miting için çalışmalarımız devam ediyor. 10 kişilik bir heyet oluşturduk herkesin kendi görevi var. Bütün dün akşam yaptığımız ay sonu toplantımızda bütün faaliyetlerimiz tamamen yerine getirilmiş durumda. Şu anda hiçbir aksaklık yok elhamdülillah. Başbakanımızı bekliyoruz. Bu akşamdan itibaren de miting alanını süsleyeceğiz. Yarın da inşallah geçmiş mitinglerde olduğu gibi geniş bir katılımla Sayın Başbakanımızı ağırlayacağız” dedi.
“MİTİNGE BAKAN EROĞLU DA KATILACAK”
Açıklamalarında Başbakanın müjdeler verebileceğini de söyleyen Başkan Yurdunuseven şunları söyledi:
“Tabi inşallah o konuda tam bir bilgimiz yok ama Sayın Başbakanımız yarınki konuşmasında müjdeleri varsa mutlaka söyleyecektir. Diğer tüm Türkiye’de ki mitinglere dikkat ederseniz Ak Parti’ye teveccüh giderek artmaktadır. Çok geniş katılımlarla daha önceki mitinglerden de daha geniş katılımlarla mitinglerimiz yapılmaktadır. Bu nedenle biz AK Parti’ye teveccühün devam ettiğini gösterilen bazı özel kasıtlı yüzdeleri çok düşük gösterilen anketlerinde yanlış olduğunu yarın inşallah Afyonkarahisar’da bir kez daha teyit edeceğimizi Afyonkarahisar’da, Afyon halkının teveccühünün AK Parti’den olduğunu yarın inşallah göstereceğiz. Mitinge katılımla ilgili liste gelmedi, ancak kesin olarak bildiğimiz Sayın Orman Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu bu mitinge Başbakanımıza eşlik edecek diğer Bakanlardan ve milletvekillerimizden eşlik edenler olacaktır ama şu anda tam listesini bilemiyoruz.”