Başbakan Ahmet Davutoğlu, Etimesgutlu vatandaşlara müjde vererek, "Buradan geçen banliyö hattını raylı sistem haline getiriyoruz. Trafik sıkışıklığını gidermek için İstasyon Caddesi’nin altında 3 şeritli yol yapıp, bütün trafik sıkıntılarını gidereceğiz. 250 yataklı yeni bir hastaneyi de inşa ediyoruz" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Etimesgut mitinginde vatandaşlara seslendi. Davutoğlu, bütün Türkiye’de muhabbet siyaseti yapan tek partinin AK Parti olduğunu belirterek, "Türkiye’nin her ilini hizmet alanı haline getiren, eser üstüne eser koyan tek parti AK Parti. Büyük Ankara mitinginde gerçek bir ders verdiniz. 7 Haziran’a gidiyoruz, önümüzde büyük bir sınav var. Yolumuza birçok engel koyuyorlar. 2007’de e-muhtıra vermeye kalktılar, 2008’de partimizi kapatmaya kalktılar. Bizi durdurabildiler mi? Hızımızı kesebildiler mi? Şimdi diyorlar ki bir parti AK Parti’nin karşısında olamaz, üçünü bir araya getirelim. Cümleten hepsine ders verir miyiz?" dedi.
2020’de seri üretime geçecek şekilde milli otomobilin üretileceğini hatırlatan Davutoğlu, "Şimdi olmazı olur, yapılmazı yapılır kılacağız. Her alanda büyük hamleler yaptık. Başı dik bir Türkiye kurduk. Biz, bir kere yola çıkmışız. Toprağa, Anadolu toprağına adımımızı atmışız. Yavaş yavaş dev uyanmış, deve tekrar diz çöktürebilirler mi?" ifadelerini kullandı.
Etimesgutlu vatandaşlara müjde veren Davutoğlu, "Buradan gecen banliyö hattını raylı sistem haline getiriyoruz. Trafik sıkışıklığını gidermek için İstasyon Caddesi’nin altında 3 şeritli yol yapıp, bütün trafik sıkıntılarını gidereceğiz. 250 yataklı yeni bir hastaneyi de inşa ediyoruz" dedi.
Başbakan Davutoğlu, "Birileri birtakım tuzaklar içinde olabilirler, özellikle HDP Eş Genel Başkanı. Şimdiden uyarıyoruz. Birileri barajı aştık aşmadık tartışması, kendi küçük hesaplarıyla Türkiye’yi krize sokmak isterlerse bilsinler ki karşılarında kamu düzenini koruyan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bulurlar. Parlak bir geleceğe yürümeye var mısınız? 7 Haziran’da destan yazmaya var mısınız? Paralel çeteye ’Pensilvanya’da değil, bu meydanda konuş’ demeye var mısınız?" diye sordu.