AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Haydar Ali Yıldız, ziyarette bulunduğu Bayrampaşa’da İşkent Sanayi Sitesi’nde türkülerle karşılandı. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette, aynı zamanda okçu olan Haydar Ali Yıldız, dart oynadı.
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, seçim çalışmaları çerçevesinde bugün öğle saatlerinde Bayrampaşa’da İşken Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Burada işveren ve işçilerle bir araya gelen Haydar Ali Yıldız, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Ziyaret sırasında bir esnaf Haydar Ali Yıldız’ı türküyle karşılayınca, ortaya ilginç görüntüler çıktı.
HAYDAR ALİ YILDIZ’DAN DART GÖSTERİSİ
Başka bir tekstil atölyesine giren Haydar Ali Yıldız ise bu kez dart oyunundaki hünerlerini sergiledi. Aynı zamanda okçu olan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, dart oyununda da başarılı olduğunu yaptığı atışlarla gösterdi. Burada atölyenin içine giren Yıldız’ı işçiler can kulağıyla dinledi.
AK Parti Milletvekili Adayı Yıldız, işçilere yeni anayasa ve başkanlık sistemini anlatarak, destek istedi. Çalışanlar da Yıldız’ı konuşması sonrası ayakta alkışladı. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sonrası Haydar Ali Yıldız, basın mensuplarının sorularını cevapladı.
“HALKIMIZ AK PARTİ’YE GÜVENİNİ DEVAM ETTİRİYOR”
AK Parti’nin yaptıklarını ziyaretlerde özet olarak anlattıklarını belirten Yıldız, “Bir aydır gözlemlediğim şu. Kanaatimce halkımız AK Parti’ye güvenini devam ettiriyor. Yine istikrara desteklerine devam edecekler. Çözüm sürecini ve başkanlık sistemini destekliyor. Yeni anayasa konusunda umutlu ve destekliyor. İnşallah 77 milyon yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Vatandaş muhalefetin önceden verdiği vaatlerin boş olduğunu ve vaatleri yapamadıkları için kaybettiklerini biliyor. AK Parti’nin kazanmasının sırrı yaptıklarını anlatan ve yapacaklarını halkıyla paylaşan bir parti. Bir sonraki seçimi de bu şekilde kazanıyor. Halkı yalan vaatlerle kandıranlar belki o seçimi kazandılar ama yalan olduğu ortaya çıkınca diğer seçimi kaybettiler. Söylediklerinin boş olduğunu yalan olduğunu halk görüyor” dedi.
“SAĞLAM BİR TÜRKİYE İNŞA ETTİK”
“Binanın temellerini attık” diyen Yıldız, “Sağlam bir Türkiye inşa ettik. Önümüzdeki dönemde işçimizin emeklimizin, çalışanımızın daha çok imkana kavuşacağı, kişi başı gelirin 25 bin dolara e ulaştığımızda halkımızın beklentilerini karşılayacağız. Hedef 2023’e kadar kişi başına gelirin 25 bin dolar olması. Bu ülkeyi bir daha krizlere mahkum etmek istemiyoruz. Bizden önce Sosyal güvenlik açığında ciddi bir derin çatlak vardı. Ama artık emeklimiz yüzde 300 farkla maaş alıyor. Önceden emekli maaşının ödenemediği bir Türkiye’yi hatırlıyoruz. Emeklimiz, çalışanımız, memurumuz bizimdir. 77 milyonun refahı mutluluğu bizim için önemli. Özlediğimiz Türkiye’ye kavuşacağız. İstikrar diyoruz. İstikrarın devamı için ak parti diyoruz. Halkımız da buna inanıyor” ifadesini kullandı.