Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da yapımı tamamlanan sosyal tesislerin ve adalet sarayının açılışını gerçekleştirdi.
Mustafakemalpaşa’daki açılışlar öncesi mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, muhalefeti Atatürk’ün gölgesinde siyaset yapmakla eleştirdi. Müezzinoğlu, millete güveni olmayanların geçmişte darbelerle halk iradesini yok etmeye çalıştığını, yeni Türkiye’de bunların son bulacağını belirtti.
Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan ve Batı Trakya Türklerinin lideri olan Dr. Sadık Ahmet’in isminin verildiği parkın açılışın ardından 10 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni adalet sarayının açılışını yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlıkta yaşanan başarıları adalette konuşurken buruk olduklarını söyledi.
Adalet sisteminin çok daha güvenilir olması için tüm kurumların seferber olması gerektiğine dikkat çeken Bakan Müezzinoğlu, “Adalete güvenin olmadığı bir ortamda ne kadar çok atılım yapılırsa yapılsın, bir şeyler hep eksik kalır" dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, son olarak Roman vatandaşlara yönelik yapılan 384 konutun anahtar teslim törenine katıldı.