İSTANBUL, () -AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, gençlerle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

Ebubekir Taşyürek, program çerçevesinde Akgün Gayrimenkul’ün açılışına katıldı ve ardından AK Parti Kartal ilçe teşkilatı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Bocut ve Kübra Can çiftinin düğününe katıldı. Sonrasında ise Kartal Efe Kickboks Spor Kulübü Ampute Spor Takımı’nı ziyaret etti.

"31 MART'TA GEREKEN KARŞILIĞI VERECEĞİZ"

Amasya İli Destekliler Derneği kahvaltı programında 31 Mart seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Taşyürek, park, spor merkezi, gençlik merkezi, ve istihdam çalışmalarında eksikler olduğunu belirtti ve ekledi:

“Mart 2009 yılından bu yana millet için faydalı, millete katkı sağlayacak bir dikili ağaç bile yok. Yapılan 11 hizmetten 7'si heykel. Milletimizin engin ferasetiyle 31 Mart seçimlerinde gereken karşılığı vereceğine inanıyoruz.”

"KULÜPLERİMİZ ÇEVRE İLÇELERE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK"

Kulüp Başkanı Fikret Dikmen’in 'Spor kulübümüz, Kartal ilçesinde olmasına rağmen antrenman maçlarımız için çevre ilçelerin spor tesislerine gitmek durumunda kalmaktayız. İlçemizin spor tesisi inşa edilmesini sizlerden bekliyoruz. Ampute sporcularımız başta olmak üzere sporcularımızın destek görmesini istiyoruz' talebini dinleyen AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, 31 Mart seçimlerinden sonra Kartal’daki hiçbir spor kulübünün antrenman yapmak için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklarını belirtti ve tüm sporcuların gerektiği gibi destekleneceği sözünü verdi.

GENÇLERLE BULUŞTU, SORUNLARINI DİNLEDİ

Sonrasında gençlerle bir kafede buluşan AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı gençlerle sohbet etti. Gençlerin soru ve sorunları dinleyen Ebubekir Taşyürek, 31 Mart seçimlerinden sonra ilçeye gençlerin ihtiyaçlarına cevap olacak spor tesisi ve Kartal Spor Stadı kazandırılmasının sözünü verdi, projeleri hakkında bilgi aktardı.

EBUBEKİR TAŞYÜREK HAKKINDA

1960 yılında Erzurum’da doğan Ebubekir Taşyürek, ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Erzurum’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Maltepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalının Yönetim Bilim Dalında Yüksek Lisans Programına katıldı. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği, Ekonomik İşlerden sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, İstanbul 1.Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini üstlendi. 2009 Mart yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Ebubekir Taşyürek, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Meclisi Plan Bütçe Komisyonu ve Denetim Komisyonu Başkanlıkları görevlerini 2014 Mart dönemine kadar yürüttü. 2014 Mart yerel seçimlerinde yeniden AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi seçildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekilliği yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkan adayı olan Ebubekir Taşyürek, evli ve 3 çocuk babasıdır.