AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem 2002 yılı öncesindeki Türkiye’yi hatırlatarak, "Siyaset gerçekten iflas etmiş, büyük vaatlerle gelenler ülkeyi perişan etmişlerdi. Bırakın yatırım yapmayı memurun maaşını verecek durumda değildi. AK Parti’ye her şeyi söyleyebilirsiniz. Ama yapmadı, yapamadı, beceremedi diyemezsiniz” dedi.
AK Parti Kağıthane Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, 2.bölge milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayları Markar Esayan, Durmuş Ali Sarıkaya, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökküş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
‘BAŞKANLIK İÇİN 400 MİLLETVEKİLİ’
Açılışta vatandaşa hitap eden AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Durmuş Ali Sarıkaya, “Cumhurbaşkanı’na vermiş olduğunuz desteğin daha ötesi destekle başkan seçebilmek için sizden 400 milletvekili istiyoruz. Bizler sizlerin desteğiyle ne içerideki, ne de dışarıdaki kumpasçılara izin vermeyeceğiz.. Onların geleceğini karartmak isteyen bu şer odaklarına karşı, bu koalisyon meraklılarına karşı mücadele edeceğiz. Doğu’da silahla, terör örgütü propagandasıyla çalışıp, İstanbul’da, Marmara’da, Ege’de çiçek çocukları görüntüsü verenlere inanmayacağız” şeklinde konuştu.
Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem ise 2002 yılı öncesindeki Türkiye’yi hatırlatarak, "O günlerde insanımız ümidini yitirmiş. Geleceğe umutla bakamıyor. Siyaset gerçekten iflas etmiş büyük vaatlerle gelenler ülkeyi perişan etmişlerdi. Bırakın yatırım yapmayı memurun maaşını verecek durumda değildi. Memurun maaşını verebilmek için dışarıdan borç alıyordu. Ama onu da bulamıyorlardı. AK Parti’ye her şeyi söyleyebilirsiniz. Ama yapmadı, yapamadı, beceremedi diyemezsiniz” ifadelerini kullandı.