Erzurum’da göreve başladığı ilk günden beri bulduğu her fırsatta özellikle, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Yetiştirme Yurdu ve çocuk yuvalarında kalan çocukların sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Hatice Özdemir, bayramda da onları yalnız bırakmadı.
Özdemir, bayramın ilk günü beraberinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu ile Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek burada kalan çocuklarla bir araya geldi.
Ziyaretlerinde yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla uzun süre sohbet etme fırsatı bulan Vali Yardımcısı Özdemir, onların kendisini bir idareciden ziyade istedikleri takdirde bir anne, abla, kardeş,bir arkadaş olarak görmelerini, her türlü sorunlarını kendisiyle rahatlıkla paylaşabileceklerini söyledi.
Çocuk yuvasında kalan çocuklarla da tek tek yakından ilgilenen Vali Yardımcısı Hatice Özdemir Kız çocuklarıyla sohbet ederek, yeni eğitim döneminde çocukların eğitimi konusunda yapılacak çalışmalar hakkında yurt yetkililerinden bilgi aldı.
Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş’ında katıldığı ziyaretlerde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı ’da belediyenin kapılarının yetiştirme yurdu ve çocuk yuvalarında kalan tüm çocuklara sonuna kadar açık olduğunu belirterek, belediyenin çalışmaları hakkında çocukların merak ettiği soruları yanıtladı.