MHP İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, “MHP insanımızın umududur. Bu umudu büyütelim ve 7 Haziran’da sandıktan iktidar olarak çıkaralım” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul’da seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. MHP’nin İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç hemşehrileri ile kucaklaştı. Kahramanmaraş Küçüktatlar Derneği’ne ziyarete giden Erdem Karakoç coşku ile karşılandı. Dernek binasından sokağa taşan Kahramanmaraşlıların toplantısı sokak mitingine dönüştü.
“MHP’Yİ İKTİDAR YAPALIM”
Gördüğü sıcak ilgiden memnun olan erdem Karakoç Kahramanmaraş Küçüktatlar Derneği Başkanı Mehmet Barel’e teşekkür etti. Toplantıyı bütün üyelerine duyurmasından ötürü, katılımın yüksekliğinden ve miting haline dönüşen bir araya gelişten dolayı Mehmet Barel’e teşekkür eden Erdem Karakoç, “AK Parti iktidarı yorulmuştur. Yıpranmıştır. Gevşemiştir. Bu iktidarı değiştirelim, hep birlikte MHP’yi iktidar yapalım” dedi.
Hakka giden yolun halka hizmetten geçtiğini vurgulayan Erdem Karakoç şunları söyledi: “İktidarın yolu mutlaka sandıktan geçmelidir. Sandık Türkiye’yi yönetmenin tek meşru adresidir. Bugün iktidar olanlar da halka gitti ve yönetme belgesini aldı. Ancak uzun süren iktidarlarında gevşediler, yoruldular. Hatta başkalaştılar. 2002 yılında halkın önünde söylediklerinden şimdi çark ediyorlar. Bunlar başkalaştı. Onun için bu metal yorgunu olan iktidardan kurtulalım. İşsizi, emekliyi, asgari ücretliyi, memuru yani insanımızın büyük kitlelerini oluşturan kesimin problemlerini çözecek tek parti MHP’dir ve onun bilge lideri Devlet Bahçeli’dir. MHP insanımızın umududur. Bu umudu büyütelim ve 7 Haziran’da sandıktan iktidar olarak çıkaralım. MHP ile bütün İslam dünyasının ve Türk coğrafyasının merkezi yeniden Türkiye olacaktır. Bunun farkına varalım. Türkiye’mizi böyle büyük görmek istemeyenler çeşitli oyunlara başvuruyor. İnsanımız bu düzenbazlıklara pirim vermeyecektir. Kutlu bir iktidara doğru yürüyoruz. Bunun sevincini ve muştusunu herkese verelim, herkes bu sevinçten nasiplensin.”
“DANIŞMADAN KARAR ALMAK YOK”
Gece saat 02.00 sıralarında Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen Erdem Karakoç MHP’nin taksici esnafı ile ilgili vaatlerini dile getirdi.
Taksicilerin motorini 1.75 kuruştan kullanacağını, yıpranan araçlarını değiştirme sırasında ÖTV gibi yüzde 60’lara varan yüksek vergilerden muaf tutulacağını ve 4 yıl çalışan bir taksicinin yıpranma payı olarak çalışma günlerinin 5 yıl sayılarak emekliliklerinde kolaylıklar sağlanacağını belirten Erdem Karakoç, “MHP iktidarında taksici esnafıyla ilgili atılacak her adımda istişare olacak. Danışma olacak. Birlikte karar alınacak. Sektörün sorunlarını çözerken de taksicilerle bir araya geleceğiz. Ankara’da masa başında alınan kararların çoğu zaman uygulamada bir etkisinin olmadığı görülüyor. Bunun için karar aşamasında mutlaka taksicilerle istişarede bulunacağız. Sizinle bir araya gelmeden, size sorulmadan, görüşünüz alınmadan asla bir karar alınmayacak” dedi.