Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, “Rus vekillerin hepsi ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ demektedir. Bunu başka hiçbir siyasi parti lideri yapamaz. Bu sebeple bana güvenin” dedi.
BTP Genel Başkanı Haydar Baş, dünyanın öbür ucuna da gitse değişmeyeceğini belirterek, “Ben Müslüman Türk’üm. Bu, dünyanın öbür ucuna da gitsem değişmez. Diğer parti liderleri gibi gittiğim yere benzemem, onları kendime benzetirim. Mustafa Kemal Atatürk kimseye benzememiştir. Ben de benzemem. Diğer parti liderlerine bakarsanız, her gittikleri yerde o devletin yansımasını yaparlar. Ben aksine, gittiğim ülkede kim olursa olsun fark etmez, Türk ve Müslüman kimliğimden taviz vermem. Onları kendime benzetirim" dedi.
BTP Genel Başkanı Baş, "Ben her zaman diyorum. Beni iktidar yapın, Türkü dünya lideri yapayım. Bakın Rus vekillerin hepsi ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ demektedir. Bunu başka hiçbir siyasi parti lideri yapamaz. Bu sebeple bana güvenin” diye konuştu.
Türk milletini “bir eli yağda, bir eli balda” yaşatma sözü veren Prof. Dr. Haydar Baş şöyle konuştu: “Asgari ücreti 5 bin lira yapacağım. Ev hanımlarına bin 500 lira vereceğim. Vatandaşlık maaşı da bin lira vereceğim. Rahat bir yaşam tarzınız olacak. ABD ve Avrupalıları bu milletin hizmetkarı yapacağım.”