İzmir’de, seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, paralel yapıya dikkat edilmesi gerektiğini ifade ederek, "Yıllarca suret-i haktan görünerek bizi de inandıran bu kişiler Kabe’yle Taksim’i bir arada tutmuş HDP ile ittifak ediyor" dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, genel seçim çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’nin yönetim kurulu toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Turhan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İbrahim Turhan, paralel yapıya dikkat etmek gerektiğini belirterek, "Yıllarca suret-i haktan görünerek bizi de inandıran bu kişiler Kabe’yle Taksim’i bir arada tutmuş HDP ile ittifak ediyor" dedi.
İBRAHİM TURHAN’DAN PARALEL YAPI UYARISI
Paralel yapının AK Parti’ye zarar vermeye çalıştığını öne süren Turhan, "Bunlar her yerde farklı bir yüz farklı bir suretle bukalemun gibi içinde bulundukları ortamda sadece ve sadece Ak Parti’ye zarar vermek için gayret peşine düşüyor. Bu dönemde ülkemizin tehlikede olduğu tek durumun bu olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra son dönemde üniversite sınavına dair çıkan haber ve bulgular kanımı dondurdu. Gençlerimizin emeklerini hiçe sayarak kul hakkını ayaklar altına alarak insanların hayatlarını çalanların bizim inancımız ve değerlerimizle hiçbir ilişkisi olamaz. Bunu yapacak kadar alçalanlar hiçbir surette bu topraklarda bir daha gün yüzü görmemeli. Bu bakımdan MÜSİAD’a çok büyük bir görev düştüğünü düşünüyorum" dedi.
MÜSİAD’ın faaliyetlerinden övgüyle bahseden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Kendimi burada hep evimdeymişim gibi hissediyorum. MÜSİAD ile olan birlikteliğimiz neredeyse kendi tarihi kadar eski. Bunun yanı sıra bu kurumun vücuda gelme fikri sayın Başbakanımıza aittir. Medeniyet ve ilmin buluşması bizler için çok önemli."