Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından oluşturulan Milli İttifak, İzmir’deki milletvekili adaylarını Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici’nin katıldığı aday tanıtım toplantısıyla tanıtacak.
7 Haziran seçimlerine, aldığı kararla Milli İttifak ismiyle katılan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP), İzmir 1. ve 2. bölge milletvekili adaylarını 1 Mayıs 2015 Cuma günü saat 20.30’da gerçekleşecek aday tanıtım toplantısıyla tanıtacak. İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek tanıtım törenine, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak.
Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatı yetkilileri ise, ittifakın İzmir vitrinini oluşturacak adayların tanıtım toplantısı için hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Siyasette yeni bir heyecan dalgası oluşturacaklarını ifade eden yetkililer, iki partinin birlikteliği ile oluşan sinerjinin yüksek olduğunu, alternatif arayan halka ümit ve güven aşılayacak adayları kamuoyuna sunacaklarını kaydetti.