Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaptığı mitingde, “Seçmek sizden, hizmet bizden” dedi.
Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, Fatsa Orta Büyük Camii karşısındaki alanda yaptığı konuşmada, Ordu’ya yapılacak 5 büyük projenin detaylarını açıkladı. Kurtulmuş, “Orduluların 5’te 5’e projesine nisan ayında başladık. Seçime 5 gün kala 5 büyük projeyi açıkladık. Seçmek sizden, hizmet bizden” diye konuştu.
Fatsalılar’ın yoğun ilgisiyle karşılaşan Numan Kurtulmuş, yapılan yoğun tezahüratla konuşmasını kesmek zorunda kaldı. Kurtulmuş, Ordu’ya büyük düşünmenin yakışacağını ve mega projelerin Ordu’yu terminal bir şehir haline getireceğini vurguladı. Projelerin hayata geçmesi için destek isteyen Kurtulmuş, "Büyük Ordumuza büyük düşünmek yakışır. Ben Karadeniz illerimizle rekabet değil, ortaya koyduğumuz mega projelerle Ordu’yu Karadeniz’deki diğer ülkelerle rekabet edebilen bir şehir haline getireceğiz. Konteynır limanı ile hızlı treni ile Ordu rayı ile yayları birbirine buluşturan teleferik sistemi ile yaylalardaki konsept turizmleri ve Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan karayolu ve demir yolu projesi ile bir büyük terminal şehir haline gelen Ordu’yu hayal ediyoruz. Terminal şehirde birileri mallarını getiriyor ve dağıtıyor. Ciddi bir merkez, üretim merkezi, bir fikir merkezi ve her alanda hareketli olan bir büyük şehir haline gelmek hayal değildir. Ordu’nun böyle bir hale gelmiş olması inşallah hepimizi daha ileriye götürecek ve çok daha güçlü hale getirecek. 7 Haziran’a kadar destek sizden, bu hizmetleri yapmak bizden. 7 Haziran’da sizler ve çevrenizdekiler bize bu desteği verecek, bizi daha tok bir sesle Ankara’ya göndereceksiniz. 8 Haziran’dan sonra da biz de güçlü bir şekilde Ordu içi hazırladığımız bu projeleri hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.
Numan Kutulmuş’a eski Enerji Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Milletvekili adayları İhsan Şener, Nilgün Tomakin, Şakir Çoban, eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar eşlik etti.