BİLECİK (İHA) – TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde esnafı ziyaret ederek, partililerle buluştu.
TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener partisinin seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’in Bozüyük ilçesine geldi. Esnaf ziyaretinin ardından seçim bürosu önünde partililerine seslenen Akşener, “Bu ağzı bozukları 7 Haziran’da gırtlağına kadar biber doldurarak güle güle diyeceğiz. Bu anlayışı inşallah yıkacağız. Onun için korkuyorlar. Yolun sonu göründüğü için uzun ile kısa sürekli sahada panik halindeler. Çünkü Abbas yolcu mübarek olsun” dedi.
Akşener konuşmasında, “Milletvekili adaylarımız Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy için sizlerde bir hatırım varsa bu hatırı istemeye geldim. Ama gördüm ki aslında ekstra bir yardım için çalışmaya gerek yokmuş. Arkadaşlarım gereğini yapmışlar. 7 Haziran da bir seçim var. Bende, Bahattin Şeker bakanımızda benim yaşımda olan vatandaşlarımızda gördü. Hepimiz biliyoruz ki bugüne kadar Cumhurbaşkanı’nın muhalefet liderlerine hakaret ettiği, onlara iftira attığı o siyasi partilerin mensuplarından oy alabilmek için her türlü iftiraya yalana sığındığı ve ilk defa bir Başbakan’ın Cumhurbaşkanı’nı tarafından habire madara edildiği bir seçime ilk kez gidiyoruz. İstediğini söyleyen istemediğini duyarmış. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı canının istediğini söylediği için şu anda istemediği her şeyi duyuyor.
7 Haziran da bir karar vereceksiniz. Türkiye’nin kardeşlik hukukunu bozan bu dilin ortadan kalkması için hayır diyeceksiniz” şeklinde konuştu.
Akşener, Bozüyük ziyaretinin ardından Bilecik’teki programına katılmak için ilçeden ayrıldı.