Görme engelli şarkıcı ve İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Metin Şentürk, oyunu yardımcısıyla birlikte geldiği Sarıyer’de bulunan Osman Saçmacı İlkokulu’nda kullandı. Şentürk, sanatçı dostlarının kendisine destek verdiğini belirterek, “İnsanlar konuşurken destekliyorlar. Önemli olan o desteğin sandıktan çıkmasıdır” dedi.
Görme engelli şarkıcı ve İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Metin Şentürk, oyunu kullanmak üzere yardımcısıyla birlikte Sarıyer’de bulunan Osman Saçmacı İlkokulu’na geldi. Şentürk, burada oyunu kullanacağı sınıfa geçerek sırasını bekledi. Metin Şentürk sıranın kendisine gelmesiyle yardımcısıyla birlikte paravanın arkasına geçerek oyunu kullandı. Bu sırada seçmenler arasından sınıfta yaşanan kısa bir gerginlik üzerine Şentürk, “Güzel bir pazar günü, gerek yok” diyerek tarafları yatıştırmaya çalıştırdı. Şentürk daha sonra oyunu sandığa attı.
Heyecanlı olduğunu belirten Şentürk, “Bu başka bir duygu. Heyecanlıyız. Bu her zaman oy kullanmaya gittiğimiz gibi değil. Heyecanımız yüksek. Destekler güçlü. Şu an için bir şey söylemek çok erken” dedi.
Sanatçı arkadaşlarının kendisini desteklediğini belirten Metin Şentürk, “İnsanlar konuşurken destekliyorlar. Önemli olan o desteğin sandıktan çıkmasıdır. Onu da göreceğiz” şeklinde konuştu.