Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, seçim çalışmalarını Elmadağ’da sürdürdü.
Elmadağ’da 26 muhtar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan kahvaltıda MHP Milletvekili adayları Ayse Sibel Ersoy, Erkan Haberal, Aytaç Özel ve Pınar Günseven Gülsoy biraraya geldiler. Ersoy, sohbet toplantısında Türk milletinin vazgeçeceği ne bir toprak parçası ne de bir vatan köşesi kalmadığını söyledi. Çözüm sürecinin Türkiye’nin gerçekleriyle örtüşmediğini ifade eden Ersoy, bu gerçeği kimsenin değiştirmeye gücünün yetmeyeceğini belirtti. 7 Haziran seçimlerinin hem bu anlamda hem de vatandaşların ekonomik sıkıntılarının çözümü anlamında çok önemli bir dönemeç olduğunu kaydeden Ersoy, şunları söyledi:
“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim bildirgesinde vurgulandığı gibi halkımızın yaşadığı sorunların farkındayız ve bunun için tek çare Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarı. Asgari ücretten vergi almayacağını söyleyerek 13 yıl önce iktidara gelen AK Parti hükümetleri bu konuda bugüne kadar hiçbir adım atmadı. Biz MHP olarak söz veriyoruz ki, ilk icraatlarımızdan birisi asgari ücreti net bin 400 TL’ye çıkarıp, vergi almamak olacak. Ücretlilerin asgari ücret kadar gelirini vergi dışı bırakacağız.”
“MHP YOLSUZLUK VE YOKSULLUĞU BİTİRECEK”
MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, yolsuzluk ve yoksulluğu bitireceklerini belirtti. Kısa vadede tek başına iktidar hedeflerini gerçekleştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Ersoy, “Bildirge ile amacımızın seçim vaatleri değil aksine gerçekçi ve uygulanabilir bir hükümet programı olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Ülkemizi içinde bulunduğu uçurumun kenarından en kısa sürede çıkarmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Ve onun için vatandaşlarımızdan 7 Haziran’daki seçimlerde MHP iktidarı için oy istiyoruz. Yapılan tüm yolsuzlukların hesabını soracağız. Kimsenin yanına kâr kalmayacak. Esnafımızın, çiftçimizin, memurumuzun, emeklimizin, öğrencimizin ve öğretmenimizin, kısacası halkın tüm kesimlerinin rahat bir nefes alacağı bir MHP iktidarı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız kaygılı ve biz onları bu durumdan çıkarmak istiyoruz” dedi.
Ersoy, halkın tüm kesimleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde vatandaşların talepleri ile partisinin hedeflerinin örtüştüğünü belirterek, “MHP’ye gösterilen teveccüh Cenab-ı Allah’ın izniyle sandıklara da yansıyacak ve Türkiye bu seçimlerden son derece güçlenerek çıkacak” ifadesini kullandı.