Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Sibel Ersoy, Polatlı’da seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezisine hastane ziyaretleriyle başlayan Ersoy, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane ziyaretlerinin ardından nöbetçi eczanede eczacı meslektaşlarına uğrayan MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Uzman Eczacı-Farmakolog Ayşe Sibel Ersoy, mesleki sorunları ele aldı.
Polatlı’da son olarak gençlerin sorunlarını dinlemek üzere kafeleri ziyaret eden Ersoy’a, özellikle Ankaragücü taraftarı gençler yoğun ilgi gösterdi.
Bugünün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı olduğunu vurgulayan Sibel Ersoy, 7 Haziran seçimlerinde 1919 ruhunu sandıklarda yaşatacaklarını söyledi.
Vatanın ve bayrağın tehlikede, Türkiye’nin adeta uçurumun kenarında olduğunu belirten Ersoy, gençlerin milli değerlere sahip çıkmasını ve duyarlı olmalarını istedi.
Cumhuriyet kazanımlarının önemini vurgulayan MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Sibel Ersoy’a Ankaragücü taraftarı gençler de, kendilerinde olan bu önemli sorumluluğun bilinciyle hareket edecekleri sözünü verdi.
Seçim çalışmaları boyunca Sibel Ersoy’u her zaman yanlarında gördüklerini ifade eden gençler, kendisine “Ankara’nın Gücü” tanımını uygun bulduklarını belirttiler.
Sibel Ersoy da, bu tanımlamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, 7 Haziran seçimleri sonrasında MHP iktidarı ve ardından ülke sorunlarının çözümü için destek istedi.
MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Sibel Ersoy, gençlerle Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.