Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Gölpazarı ilçesinde yapacağı miting için önce erken saat verildiğini, yaptıkları itiraz sonrası saatin değiştirildiğini belirterek, meydanda halkla buluşmalarına engel olunmaya çalışıldığını iddia etti.
Gölpazarı’nda partililere seslenen MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, yaptıkları miting öncesi Gölpazarı İlçe Seçim Kurulu’na müracaat ettiklerini, kendilerine sabah 07.00 ile 09.00 saatleri arası için izin verildiğini anlattı. Bu karara hemen itiraz ettiklerini ve miting saatlerinin 10.00 ile 11.45 arasına alındığını söyleyen Şeker, meydanda halkla buluşmalarına engel olunmaya çalışıldığını iddia etti.
Milletvekili Şeker, "Halkımızla buluştuk. İtiraz ettik bu saatte miting olmaz diye. Saati 10.00 ile 11.45 arasına aldılar. O saatte kimi bulacaksın bu alanda. Bu meydanlarda gerçekler konuşulacak. Yasaklarla, baskılarla, engellemeye çalışmakla bizleri ve milyonlarca Türk milliyetçisini susturamazlar. Akıl, vicdan, iman, ülke ve millet sevgisi, çocuklarımızın geleceği için oylarınızı verin. Gelin üç hilalde buluşalım. Gelin MHP kadrolarına destek verin” dedi.