Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan görevinden istifa etti.
MHP’nin Denizli ili Honaz ilçesi Başkanı Sezgin Arıkan, parti içi kavgalar ve ülkenin geçtiği zorlu dönemde parti teşkilatların feshedilmeye devam edildiği gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Arıkan yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemizin geçirdiği bu zorlu dönemeçte, parti içi iktidarlarını korumak adına genel merkezimiz ilçe boyutlarında parti teşkilatlarımızı feshetmeye devam etmektedir. Genel Merkezimizin kendi iktidarlarını koruma adına yaptığı demokratik ve ahlaki olmayan bu girişimleri esefle kınıyorum" dedi.
Genel merkezin ülkenin geleceğine yönelik duruş sergilemediğini ileri süren Sezgin Arıkan, "Mevcut genel merkez yapımızın ülke geleceği ile ilgili iktidar alternatifi bir duruş sergilemediği kanaatimi taşıdığımdan dolayı teşkilat bünyesinde çalışma şevkim kırılmıştır. Bu sebeple sancaktarlığını yaptığım Honaz İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Birey olarak ömrümün sonuna kadar Türk milliyetçiliğine ve ülkücü camiaya hizmet etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerini kullandı.