Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Ekici, HDP Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş’ın Kırşehir’e gelişi dolayısıylal oluşabilecek provokasyona karşı toplumu duyarlı olmaya davet etti.
Ekici, açıklamasında şöyle konuştu: "Bilindiği üzere HDP Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş, Kırşehir’e mitinge gelecek. Sahadan aldığımız bilgilere göre mitin faaliyetini partimize ait sembol ve amblemlerle proveke edileceği yönünde bilgiler ve kanaat oluşmuş."
"GÜVEN VE YASAL SINIRLAR İÇERİSİNDE HER DÜŞÜNCEYE SAYGILIYIZ"
MHP İl Başkanı Ekici, yasal ve belirli sınırlar içerisinde her türlü düşünceye saygılı olduklarını söyleyen Ekici, konuşmasının devamında, "MHP olarak demokrasi güven ve yasal sınırlar içerisinde her düşünceye saygı duyulması gerekliliğine inanan bir partinin üyeleriyiz. Bu noktada herhangi bir gerginlik ve sıkıntı yaşanmaması için seçim çalışmalarımızı yarın için ilçelerimize kaydırmış durumdayız. Tüm hemşehrilerimizi de herhangi bir provokasyona karşı itidalli olmaya davet ediyorum. Kırşehir kamuoyuna ve siyasi guruplara duyurulur" diye konuştu.