MHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) özel açıklamalarda bulunarak, “Kamu görevlisini sağlama açısından hükümetin yetersiz kaldığını, terör örgütü PKK’ya birçok tavizin verildiğini düşünüyorum” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’e gelen MHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Ümit Özdağ, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada İHA’ya açıklamalarda bulunan Özdağ, MHP’nin hedefinin iktidar olduğunu söyledi.
Ümit Özdağ, “Kadroları da mükemmele yakın oluşturulmuş durumda ve bu kadrolar Türkiye’yi yönetmeye hazır. Bu kadroların Türkiye’yi yönetmek için hangi çözüm önerileriyle Türkiye’nin önüne çıktıklarını da Sayın Genel Başkan gelecek hafta yapacağı toplantıyla kamuoyuna açıklayacak. Türkiye’nin içerisine girmiş olduğu ekonomik, politik krizi aşacak, dış politikada yalnızlık ve toplumsal bölünme krizini aşacak çalışmaları Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir yetkinlikle hazırlamış durumda. Kadroları da bu krizi aşmaya uygun ve yeterli kadrolardır” diye konuştu.
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde yaşanan olaylara da değinen Özdağ, “Milli Savunma Bakanlığı bu tür olayların devam edeceğini söyledi. Herhalde bir bilgiye dayanarak söylemiştir. Kamu görevlisini sağlama açısından hükümetin yetersiz kaldığını, terör örgütü PKK’ya bir çok tavizin verildiğini düşünüyorum. İnşallah olmaz ama gereken tedbirleri almazsınız, terör örgütünün ne zaman, nerede, nasıl bir saldırı yapacağını bilmek mümkün değil" dedi.