MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, MHP iktidarında hedeflerine ilişkin açıklamalar yaptı.
Karagedik Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen Ayşe Sibel Ersoy, “Ne işçi memnun, ne memur, ne üretici memnun, ne esnaf” diyerek, MHP’nin iktidara gelmesi durumunda bu sorunları çözeceklerini kaydetti. Vatandaşlara “Şimdi değilse ne zaman bu iktidara dur diyeceksiniz” diye soran Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:
“AKP iktidarına dur demek için fırsat sizlerin elinde. Artık yeter. MHP iktidarına yol verin ki, sorunlarımızı hep birlikte çözelim. Gelin partim MHP’yi iktidara birlikte taşıyalım. Yoksulluğa, yolsuzluğa ve yasaklara biz dur diyelim.”
MHP’nin birinci önceliği olan vatan ve bayrak konusunda son derece tehlikeli gelişmeler yaşandığını savunan Ersoy, “Vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkacak tek partinin MHP olduğunu herkes iyi biliyor” diye konuştu.
Vatandaşların ilgisine teşekkür eden Ersoy, seçimler için aldığı tam destek sözlerine “Bizimle Yürü Türkiye, Bizimle Yürü Ankara” sloganıyla seslendi.
Ersoy, geçimini kamyonculukla kazanan vatandaşların da sorunlarını dinleyerek, MHP iktidarında sorunlarının çözüleceğini söyledi. MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ersoy, sabah kahvaltısında ise Çankaya ilçesinde bulunan 60’ı aşkın muhtarla bir araya geldi.