Seçim çalışmalarını sürdüren MHP İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, "MHP olarak amacımız seçimlerde birinci parti olarak çıkmaktır. MHP; emeklinin, işçinin, memurun, köylünün ve işsiz vatandaşlarımızın umududur ” dedi.
MHP İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç vatandaşlarla tek tek tokalaşarak kendilerinden partisi için oy istiyor. Bütün çalışmalarının tek hedefinin 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde MHP’nin birinci parti olarak çıkmasını sağlamak olduğunu belirten Erdem Karakoç, “MHP olarak amacımız seçimlerde birinci parti olarak çıkmaktır. İnşallah bunu başaracağız. Halkımızın bize teveccühünü görüyorum. 13 yıldır ülkeyi yönetenler vatandaştan kopmuş sırça saraylarında yaşamaktadır. Biz halkımızın içindeyiz. Problemlerini en iyi bilen kadroyuz. Bu yöneliş boşuna değildir. MHP; emeklinin, işçinin, memurun, köylünün ve işsiz vatandaşlarımızın umududur ” dedi.
"NE BÖLÜCÜLÜK NE FAKİRLİK KALMAYACAK"
MHP’nin bütünleştirici bir parti olduğuna vurgu yapan Karakoç, “Etnik gruplar yetmiyor, hemen mezhep ve inanç farklılıklarını da dillerine doluyorlar. Nedir bu parçalama bölme aşkı anlamak mümkün değil. Bırakın milletimizi meydana getiren insanların soyunu sopunu araştırmayı. Kimin neye nasıl inandığını sorgulamayın. Bunlar cemaat kafasıdır. Millet kafası bu değildir. Türkiye’de herkes birdir, eşittir asla başkası değildir. MHP bu ülkenin harcıdır çimentosudur. Bizim iktidarımızda ne bölücülük ne de fakirlik kalacaktır. Bölücülüğü de fakirliğe de çare MHP’dir” diye konuştu.
Erdem Karakoç, sandıklar kuruluncaya kadar seçim bölgesinde gitmediği sokak, sıkmadığı el bırakmamaya çalıştığını ifade ederek, “Milletimizle hep beraber iktidara yürüyoruz” dedi.