Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, Kayseri’de ‘Sevgi Yürüyüşü’ yaptı.
SP ve BBP’nin üye ve adaylarının bir arada gerçekleştirdiği sevgi yürüyüşü, Forum Kayseri önünde edilen duanın ardından başladı. Fuzuli Duraklarına kadar yürüyen partililere, vatandaşlar ilgi gösterdi.
Yürüyüşte bir konuşma yapan SP Milletvekili Adayı Ramazan Sılav, "Bugün Saadet Partisi Sevgi yürüyüşünün 5.sını gerçekleştirdik. genci, yaşlısı, kadını ve erkeği ile dedesi ve ninesiyle hiçbir partinin gerçekleştiremediği coşkulu bir etkinlik gerçekleştirdik. sevgi yürüyüşüne katılan tüm mücahit ve alperen kardeşlerime Büyük Birlik Partili ve Saadet Partili kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsınız. Sizlerin desteği ve duaları bize çalışma azmi ve şevki kazandırmaktadır. Milli İttifak meclise girdiğinde kin ve nefret dili terk edilecek sevgi, barış ve kardeşlik kazanacak ülke huzur ve sukuna kavuşacaktır” dedi.
Sılav ayrıca, "Kayıkçı kavgalarına son verilecek ve meclise yön vereceğiz. Tarım, sanayi ve hayvancılıkta üretim seferberliği başlatarak bütün kesimlerin refaha kavuşmasını sağlayacağız. Tarımda üretime destek vererek dünyada kendi kendine yeten nadir ülkelerden olmayı başaracağız” diye konuştu.