Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi’ni ve pazar esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.
7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçim çalışmalarını memleketi Sivas’ta sürdüren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, esnafı ziyaret ederek partisi için oy istedi.
AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından organize edilen seçim çalışmalarına katılmak üzere 30 Nisan Perşembe günü Sivas’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, temaslarına bugünde devam etti. İlk olarak AK Parti Sivas il yönetimi ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Bakan Yılmaz, daha sonra Galericiler Sitesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri için partisine destek istedi. Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Sivas 2’inci sıra adayı Oğuz Özdemir ile karşılaşan bakan Yılmaz, bir süre sohbet ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi. Buradaki ziyaretlerinin ardından il merkezinde bulunan Cumartesi Pazarı’na geçen bakan Yılmaz, pazar esnafını ve vatandaşlar ile sohbet ederek partisine destek isteyerek pazar esnafının sorunlarını dinledi.
Bakan Yılmaz ziyaretlerinin ardından karayolu ile Ankara’ya hareket etti.