Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 7 Haziran genel seçimleri için oyunu memleketi Sivas’ta kullandı.
7 Haziran genel seçim çalışmalarını memleketi Sivas’ta tamamlayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz oyunu kullanmak için saat 10.30’da Sularbaşı Mahallesi’nde bulunan Fevzi Paşa İlkokulu’na geldi. 1274 numaralı sandıkta oyunu kullanan Bakan Yılmaz, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
“ZOR BİR SEÇİM DÖNEMİ GEÇTİ”
Sandıktan çıkacak sonucu saygı duyacaklarını belirten Yılmaz,”25.dönem milletvekilliği seçimi için oylarımızı kullandık hayırlı uğurlu olsun diyorum. Sonuç hem Sivas’ımız için hem ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Zor bir seçim dönemi geçti adeta yeniden bir Kuva-i Milliye hareketinin Ankara’da milli iradeyi tescil ettirmek için yapmış olduğu mücadelenin bu dönem ki bir çalışması oldu. Ancak aziz milletimiz ne karar verirse vereceği kararın en doğrusu en iyisi olacağına inanıyoruz. İnşallah yola devam derse bu millete hizmete devam edeceğiz. Farklı bir düşüncesi olursa da saygıyla karşılayacağız ve ne söylerse doğru söyler çünkü yapmış olduğumuz eksik işlerin olduğunu düşüneceğiz. Ama gönül arzu ediyor, umut ediyorum ki 80 yılda yapılanları bir teraziye koyacak birde bizim dönem yapılanlara bakacak” dedi.
Bakan Yılmaz, şunları söyledi.
“Hangi partiye oy verirlerse versin herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Barış içerisinde, huzur içerisinde, kavgasız, gürültüsüz bir seçim sürecini tamamladık. Sivas’ta ki hemşehrilerim ve Türkiye’deki diğer vatandaşlarımız demokrasiyi güçlendirmek için mutlaka oy kullanmaya gelsinler.”
Yılmaz, daha sonra oy kullanılan okulları ziyaret etti.