Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yaptığı mitingle vatandaşlara hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, esnafı ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili adayı Nurettin Nebati, Akçakale ilçesinde diğer ilçelerden daha kalabalık bir grup tarafından karşılandığını belirterek vatandaşlara teşekkür etti. Şanlıurfa’da yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Nebati, “Akçakale destek veriyor, Urfa’yı ayağa kaldırıyoruz. Urfa destek veriyor, Türkiye’yi ayağa kaldırıyoruz. Türkiye destek veriyor, İslam ümmetini ayağa kaldırıyoruz. Çünkü biz Akçakale’deki Ahmet’in, Harran’daki Mehmet’in, Urfa’daki Ali’nin, Edirne’deki Kerim’in ama en önemlisi Şam’daki Ayşe’nin, Kahire’deki Rabia’nın ismiyiz. Biz yetimin hakkını koruyan AK Parti’yiz. Biz emeklinin, dulun, engellinin, özürlünün hakkını koruyan AK Parti’yiz. Çünkü biz milletin ta kendisiyiz” dedi.
Yıllardır çözülemeyen elektrik sorununu bir haftada çözdüklerini kaydeden Nebati, şöyle konuştu: “Bir hafta içerisinde birliklerin elektrik problemlerini çözdük. Bundan sonra da kalıcı sorunları çözmek üzere 12 milletvekili ile emrinizdeyiz. İnşallah bu sorunu ilelebet toprağa gömmüş olacağız. Gelirken Çatalhöyük’ün elektriği kesik, dedik ki buğdayın hakkı var, toprağın hakkı var, toprağın sahibinin hakkı var. Devletin, milletin hakkı var. Önce toprağa emeğini veren insanın hakkını koruyalım. Çözdük mü? Çözdük. İnşallah Akçakale’deki birliklerimizin problemlerini de çözüyoruz. Elektrik nedeniyle mağdur olan arkadaşlarımızın, çiftçilerimizin problemlerini de çözüyoruz. Yeter ki siz destek olun, bizimle olun.”