Gaziantep’ten milletvekili aday adayı olan, ancak liste dışında kalan emekli Astsubay Hasan Sarı, partisinin bir neferi olarak var gücüyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.
HDP’den Gaziantep milletvekili aday adayı olan fakat listeye giremeyen emekli Astsubay Hasan Sarı,, aday listelerinin hazırlanmasında emeği geçen tüm partilileri kutlayarak, “Kolay bir iş yapmadılar, zor bir süreçti. Birbirinden değerli bir arkadaşımızı Türkiye genelinde bir sıraya tabii tutmak gerçekten meşakkatliydi. Ben bunu hissedebiliyorum. O arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 40’a yakın arkadaşımızın bu sıraya tabii tutulmasını partimizin bu seçimlerde ne kadar başarılı olacağının bir işaretidir. Benim ve başka bir arkadaşımın sırda olup olmayacağının hiçbir ehemmiyeti yoktur. Biz bugünden itibaren diğer arkadaşlarımızla beraber sıradaymışız gibi partimizin başarısı için 8 Haziran sabahına kadar var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve partimizi başarıya ulaştıracağımıza inanıyorum” dedi.
Hasan Sarı, “Ben şu anda, Celal Bey kusura bakmasın, sanki 1. sırada görev verilmiş gibi partimle bağım devam ediyor. Partim var olduğu sürece ben bu partinin bir neferi olarak çalışmalarıma devam edeceğim. Ta ki partim bir gün bana sen yoruldun, bir kenarda dur deyinceye kadar” diye konuştu.