Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, milletvekilliğinin maddi imkanlarından yararlanmayacağını söyledi. Sarı, Taşovalı hemşerileriyle yemekte bir araya geldi.
MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, Amasya Taşovalılar Derneği’nin desteği ile Taşovalılarla yemekte buluştu. Sarı’nın hemşerileri için Beyoğlu Restoran da verdiği yemeğe Taşovalılar ilgi gösterdi. Gecede bir konuşma yapan Mehmet Sarı, çıktıkları bu yolda en büyük destekçilerinin hemşerileri olduğunu söyledi. Sarı, milletvekili seçilmesi durumunda, milletvekilliğinin maddi imkanlarından yararlanmayacağının altını çizerek, "Sevdamız Amasya dedik, sevdamız Taşova dedik. Bu sevdayla yola çıktık. Amasya’ya hizmet noktasında hiç bir zaman maddi kazanç aklımda olmadı. Buradan şeref sözü veriyorum, milletvekilliğinin maddi imkanlarından yararlanmayacağım" dedi.
Sarı’ya, bu sözleri üzerine hemşerileri alkışla destek verdi. MHP milletvekili adayı Sarı, "Kimseye yakınlığım uzaklığım söz konusu olamaz. Benim için Amasyalılık, Taşovalılık asli unsurdur. Siyasi partisi hiç fark etmez. Ancak, benimde hem kişisel olarak hem de siyasal olarak olmazsa olmazlarım var. Şahsi olarak yanımda edepsiz, terbiyesiz, dedikoducu insanları barındırmam. Milletvekili seçildiğimde de telefonum açık olacak.”