Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, vatandaşların CHP’nin açıkladığı projelerden haberdar olduklarını belirterek, "Daha sürprizlerimiz var. 25 günümüz daha var. 25 gün içerisinde mutlaka algısı yüksek başka hedeflerimizi de kamuoyuyla paylaşacağız. Bütün mesele örgütümüzün, adaylarımızın sahada olması” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu Beşiktaş’ta yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi. Sanatçılar Parkı’nda düzenlenen kahvaltıya Tanrıkulu’nun yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve çok sayıda yerel gazeteci katıldı.
Haziran seçimleri üzerine değerlendirmelerde bulunan Sezgin Tanrıkulu, halkın CHP’nin seçim vaatlerinden haberdar olduğunu belirtti.
Seçime kadar başka projeler de açıklayacaklarını ifade eden Tanrıkulu, şunları söyledi: “Yolda yürüyen vatandaş, kahvede oyun oynayan emekli CHP’nin vaatlerinden ve programlarından haberdar olmuş. Biz geçen yıl dolaştığımızda haberdar değillerdi. Ama şimdi duymuşlar, kendilerinde olumlu bir hava yaratmışlar. Biraz daha görüşmek ve duymak istiyorlar. Daha sürprizlerimiz var. 25 günümüz daha var. 25 gün içerisinde mutlaka algısı yüksek başka hedeflerimizi de kamuoyuyla paylaşacağız. Bütün mesele örgütümüzün, adaylarımızın sahada olması.”