ALTUN: HESABI SORULACAK
CUMHURBAŞKANLIĞI İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) akşam saatlerinde gerçekleşen ve DHKP-C üyesi oldukları belirlenen 2 şüphelinin eylemleriyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde akşam saatlerinde 2 DHKP-C'linin eylemi hakkında Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Altun, yaptığı paylaşımda gerçekleştirilmeye çalışılan terör eyleminin iç ve dış tüm bağlantılarının ortaya çıkarılacağını ve hesabının sorulacağını belirtti.
"DOĞRUDAN MİLLET İRADESİNİ HEDEF ALAN BİR SALDIRI GİRİŞİMİDİR"
Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada düzenlenmeye çalışılan terör eyleminin milletin iradesine doğrudan bir saldırı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: 
"DHKP-C'li iki teröristin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirmeye çalıştığı terör eylemi doğrudan millet iradesini hedef alan bir saldırı girişimidir. Milletimizin huzuruna yönelik bu terör eyleminin iç ve dış tüm bağlantıları ortaya çıkarılacak ve hesap sorulacaktır. Şer odaklarınca planlandığı anlaşılan bu terör saldırısını püskürten güvenlik güçlerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye hiçbir terör örgütüne geçit vermeyecek ve teslim olmayacaktır. Gazi Meclisimize ve milletimize geçmiş olsun."
31 Mart 2015 yılında aynı terörist örgüt tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı da unutmayan Fahrettin Altun, Şehit Savcı içinde şunları paylaştı:
Altun, "Bu vesileyle 31 Mart 2015 tarihinde DHKP-C'li teröristlerce şehit edilen Cumhuriyet savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı bir kez daha saygıyla ve minnetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun."                                                                               

Haber: Özgür ALTIN / ANKARA,()