AK Parti Trabzon kadın milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, bugün AK Parti’nin 99 kadın adayı ile birlikte başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile bir araya geldi.
Kadın adaylar arası kaynaşma ve dayanışmanın arttırılmasının amaçlandığı toplantıda söz alan Köseoğlu konuşmasında "Bugüne kadar bize her yer Trabzon’du. Dün memnuniyetle gördük ki artık bize her yer Türkiye. Sporundan, siyasetine, STK’larından sosyal hayatına tüm Trabzon’u her yönüyle kuşatan, kucaklayan ve sahiplenen bir anlayışla Trabzon’un Ayşe’si olarak çıktığımız bu yolda, gözlerinde ışık olan birbirinden kıymetli adayların meydana getirdiği liyakatli bu ekibin bir parçası olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bir ekip ruhuyla, ortak aklı kullanarak birbirini tamamlayan, destekleyen ve birbirine inanan, Türkiye mozaiğindeki bu ekibin yarattığı sinerjinin, tüm Türkiye’de sevgi toplumu oluşturmada etkin rol üstleneceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Toplantı sırasında Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu’nun Başbakan Davutoğlu’na "Bize her yer Trabzon, bizim sloganımızdı, bizim sloganı kullanmışsınız" diyerek takılması üzerine Başbakan Davutoğlu "Telif hakkı mı istiyorsun" diyerek cevap vermesi gülüşmelere neden oldu.