Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, "Dün olduğu gibi bugün de Türk yargısının daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Yargıtay Başkanı Cirit, İstanbul Adalet Sarayı’nda 8 saatlik beklemenin ardından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için başsağlığı mesajı yayımladı.
Mesajında İstanbul Adliyesi’ndeki terör saldırısına ilişkin, dün olduğu gibi bugün de Türk yargısının daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini belirten Cirit, İstanbul Adliyesi’nde gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesine neden olan menfur saldırıyı lanetlediklerini kaydetti.
Cirit, dün olduğu gibi bugün de Türk yargısının daima ve korkusuzca ayakta kalarak adaletin tesisi için mücadele etmeye devam edeceğinden kimsenin kuşku duymaması gerektiğini vurgulayarak, Kiraz’a Allah’tan rahmet, aziz millete sabır ve kederli ailesine başsağlığı diledi.