Raif İnan TRT iş birliğinde ekrana gelecek olan Akif dizisinin seyirci ile buluşmasına sayılı günler kaldı! Türk Milli Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatacak olan Akif, TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayınlanacak. Dizinin yapımcılığını M. Raif İnan ve Uğur Uzunok gerçekleştirirken yönetmen koltuğunda ise Selahattin Sancaklı yer alacak. Yapımcı Raif İnan TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayınlanacak diziden bahsederken hem konuya hem de oyunculara dikkat çekti!

M. Raif İnan ve Uğur Uzunok yönetmenliğindeki yeni proje Akif, pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı! TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayınlanacak olan dizinin 13 bölümden oluşacağı aktarıldı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı oyuncuların yer alıyor.

Raif İnan’ın Yapımcı Koltuğunda Yer Aldığı Akif’in Konusu Dikkatleri Üzerine Çekti!

Mehmet Akif Ersoy’un hayat hikayesini anlatacak olan Akif dizisi için geri sayım başladı. Mehmet Akif Ersoy’un 1913-1924 yılları arasındaki yaşamını ekranlara taşıyacak olan dizide pek çok tarihi karaktere yer verilecek. Dizide, o dönemde yaşayan; Enver Paşa, Halide Edip Adıvar, Kara Kemal, Abdülhak Hamid Tarhan ve Recaizade Mahmut Ekrem ve Süleyman Nafiz karakterleri de yer alacak. 

Yapımcı Raif İnan, Akif İçin ‘’Heyecanla Bekliyoruz’’ Açıklamasında Bulundu 

Yapımcılığını gerçekleştirdiği Akif’in Tabii’de yayınlanacağını bildiren Raif İnan, bu platformda yer aldıklarından mutlu olduklarını “Kıymetli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ekranlara taşıyacak, o dönemin ruhunu yansıtan projeyi milli dijital platformumuzun aracılığıyla izleyiciyle buluşturacak olmanın gururunu taşıyoruz. Tarihimizin öne çıkan isminin hayatını güçlü bir kadro ile ekranlara taşımak bizler için ayrıca mutluluk verici. Seyircimizin yorumlarını duymayı heyecanla bekliyoruz” sözleri