Pazarköy Muhtarı Harun Sait Er tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiği şu günlerde insanlarımızın sağlığı için alınan kararlar doğrultusunda gerek köyde sürekli ikamet edenler gerekse çay zamanı veya yılın bir bölümünde köyde yaşayanlar olmak üzere tüm vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıklarını buna karşılık sadece sokağa çok mecbur olmadıkça çıkmamalarını istyoruz dedi.

Muhtar Er: "Biz muhtarlar olarak devltimizin sağlamış olduğu imkanları yine devletimizin yetkili birimleri ve kolluk güçleri ile birlikte vatandaşlarımızın ayağına kadar ulaştırıyoruz.

Okul ve camilerimizi yolcu duraklarımızı dezanfekte ediyoruz.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından gelen maddi yardımlar olsun, kumanya yardımları olsun hepsini hak sahiplerine teslim ettik.

Hastalarımıza evde bakım hizmeti veriyoruz. Bu kapsamda köyümüzün aile hekimi Dr. Tolga DALKIRAN ile görüşmemiz neticesinde, gereği durumunda ve il dışından gelen komşularımızda dahil olmak üzere kendisine 0533-215-1129 nolu telefonla ulaşabileceğinizi ve zaruret olmadıkça evlerinizden dışarı çıkmamanızı önemle rica ederim." dedi.