Tüm dünyanın ve Türkiye'nin topyekün mücadele ettiği salgın hastalığa karşı develetle vatandaşın en yakın destekçi ve yardımcılarından biri olan muhtarlar maddi olarakta bu zor günlerde milletin yanında olduklarını bir kez daha gösterdi. RİMUDER Başkanı Recep Sakal, Rize Muhtarlar Derneği olarak 90 üyesiyle Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına maddi destek vermek üzere gönüllü bağışları topladıkşarını belirtti. Destekle ilgili bir açıklama yapan Sakal: "

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgınının Ülkemizi etkilemeye başlamasıyla ; bu salgının ekonomik ve sosyal sonuçlarını dünya üzerinde gözlemleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ülkemizin ve vatandaşlarımızın , bu salgından zarar görmemesi ve zor durumda kalacak vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak için gerekli tedbirleri alarak “ Biz bize yeteriz Türkiye’m” kampanyasını başlatmıştır.

Devletin her hizmetinde devletinin yanın da olan biz Muhtarlar ; bu kampanyada en baştan taraf olmuş ve desteklemiştir. Salgın hastalığa karşı çalışmalarda, mağdur vatandaşlara hizmet ve yardımları ulaştırmada tüm gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

bu çalışmalarla kalmayıp, Rize Muhtarlar Derneği olarak 90 üyemizle bu yardım kampanyasına maddi destek vermek üzere gönüllü bağışları toplayıp “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasının hesabına yatırdık. Bundan sonraki günler dede bu kampanyaya maddi ve manevi tam destek vereceğimizin bilinmesini isteriz.

Halkımızın corona virüs salgınıyla mücadelede, Sayın valimiz başkanlığındaki İl kurulunun almış olduğu kararlara tam riayet etmesini rica eder, bu kurallara tam uyumun salgını en hafif şekilde atlatmamızı sağlayacağının altını çizmek isterim." dedi.