Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda düzenlenen basın açıklamasında muhtarlar adına konuşan Federasyon Başkanı Mustafa Erbaş "Ülkemize devletimize her zaman sahip çıkmışız. Bugün daha da güçlü, sahip çıkmak üzere sesimizi duyurmak, devletimizin yanında olduğumuzu haykırmak için buradayız. Bizler Polisiz, bizler Askeriz, bizler Türkiyeyiz. Vatanımızı bölmek isteyen, dış destekli iç ihanet şebekeleri sizin yaptığınız her eylem milletimizi daha çok birbirine bağlıyor ve kemikleştiriyor. Dost gibi görünen bizi bölmek için şer odaklara destek veren başta Amerika olmak üzere Avrupa ülkeleride dahil sırtımızdan vurdunuz ve vurmaya da devam etmektesiniz. Ey Türk düşmanları geçmişi unutmuş olabilirsiniz 15 Temmuz 2016’da tarih yazan bu asil millete kefen biçilmez olduğunu görmediniz mi? Düşün yakamızdan çekin ellerinizi üzerinizden bu dünyayı size dar ederiz. Bu dünyayı size mezar ederiz" şeklinde konuştu.



Ne Ararsan, Yıldızda Var Ayda Var, Bize Yine Bizden Fayda Var diyen başkan Erbaş: "Günün 24 saatinde Devletimizin bekası, Milletimizin hizmetkârı değerli muhtarlarım, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Gün bugün dedik Ülkemize Devletimize her zaman sahip çıkmışız. Bugün daha da güçlü, sahip çıkmak üzere sesimizi duyurmak için Devletimize sahip çıkıyoruz.Devletimizin yanında olduğumuzu haykırmak için buradayız. Bizler Polisiz, bizler Askeriz, bizler Türki’yeyiz vatanımızı bölmek isteyen, dış destekli iç ihanet şebekeleri sizin yaptığınız her eylem milletimizi daha çok birbirine bağlıyor ve kemikleştiriyor. Dost gibi görünen bizi bölmek için şer odaklara destek veren başta Amerika olmak üzere Avrupa Ülkeleride dahil sırtımızdan vurdunuz ve vurmaya da devam etmektesiniz.

 PKK - PYD-DEAŞ-FETO-İŞİDE ne kadar bölücü şer güçler varsa bunların destekleyicileri unutmayın. Türk’e  kefen biçenler tarihte Çanakkale Sakarya Dumlupınar’a meydan muharebelerimize bakarlarsa Türk’e kefen biçmenin ne demek olduğunu hala anlayamadılar mı? Ey Türk Düşmanları geçmişi unutmuş olabilirsiniz  15 temmuz 2016 da tarih yazan bu asil millete kefen biçilmez olduğunu görmediniz mi ?



10 Aralık İnsan Hakları Gününde Polisimize sivil  vatandaşlarımıza, çocuk, kadın, yaşlı, savunmasız insanları hedef alan teröre destek verenler lanet sizlere bu yaptıklarınızın bedelini misliyle ödeyeceksiniz. Bizler vatanı terk etmeyiz, sığınmacı asla olmayız. Ecdat kanıyla yoğrulan bu toprakları kanımızla canımızla yoğurmaya hazır bir milletiz.

Kanla beslenenler sizin geninizde, insan kanı içerek beslenmek var, sizin geninizde çocuk kanı içerek sömürmek var, sizin geninizde Müslümanlara karşı düşmanlık var, sizin geniniz bozuk. Ey Türk devletinin düşmanları bir gün ektiğini biçeceksin. Bir gün kan içerken o kan gölünde boğulacaksın. Düşün yakamızdan çekin ellerinizi üzerinizden bu dünyayı size dar ederiz. Bu dünyayı size mezar ederiz.

10 Aralıkta İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Polisimizi sivil vatandaşlarımızı ve bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle şükranla anıyoruz." dedi.