Rize Belediyesi tarafından düzenlenen anneler gününe özel çiçek takdimi organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu. Tuzcuoğlu Memişağa Parkında yapılan organizasyonda Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Begonya türü dört bin adet canlı çiçeği eşi Menduha Kasap ile birlikte anne ve anne adaylarına dağıttı. Eşlerine çiçek götürmek için alana gelen babalar da etkinliğe renk kattılar.

Belediye Başkanı Kasap programda yaptığı konuşmada; “ Annelerimizi her gün hatırlamalı kıymetlerini bilmeliyiz. Annelerimizi sadece bir güne sığdıramayız. Onlar sadece çocukları yetiştirmiyor, aynı zamanda toplumu yetiştiren insanlardır. İlk eğitimi almış olduğumuz ve üzerimizde büyük emeği olan annelerimizi her daim hatırlamak gerekir. Bu gün burada annelerimize 4 bin adet canlı çiçek takdim ediyoruz ve onlarla birlikte bu güzel günü paylaşıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Etkinliğe eşiyle birlikte katılan ve isminin açıklanmasını istemeyen yaşça büyük bir vatandaşın Başkan KASAP ve eşi Menduha Kasap’ın elinden almış olduğu çiçeği hayat arkadaşına takdim etmesi çevrede bulunan diğer vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.