Rize Merkez Atatürk Caddesi’ndeki esnafları ziyaret Başkan Kasap, sorunlarını ve görüşlerini diledi. Başkan Kasap, ziyaretinde ayrıca belediye hizmetlerinin yer aldığı yayınları da vatandaşlara takdim etti.

Yapmış oldukları çalışmalara vatandaşların görüşleri doğrultusunda yön verdiklerini söyleyen Başkan Kasap, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın görüşleri ve talepleri yapmış olduğumuz çalışmalara ışık tutmaktadır. Sorun ve talepleri esnaf ve vatandaşlarımızdan bizzat dinliyoruz” dedi.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Kasap, “Vatandaşla iç içe ve kolay ulaşılabilir bir belediyecilik ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu manada vatandaşların belediyeye ulaşmasındaki bütün kanalları oluşturduk. Ayrıca biz de vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları, talepleri ve görüşleri dinliyoruz” diye konuştu.

Başkan Kasap’a ziyaretlerinde yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkan Kasap ziyaretinde, Rize Belediyesi’nin Aralık 2015, Ocak ve Şubat 2016 ayları arasında yapmış olduğu faaliyetlerin yer aldığı “Belediyenin Sesi” dergisi ve 30 Mart 2015 - 30 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan hizmetlerin rakamsal olarak işlendiği “Rakamlarla 2. Yıl” kitapçığını vatandaş ve esnafa takdim etti.

Vatandaşların hizmetlerini akıllı cep telefonlarından rahatlıkla yapabildiği Rize Belediyesi mobil uygulaması ve 7/24 kesintisiz hizmet sunan “Akıllı Vezne”nin tanıtıldığı el broşürlerini de vatandaşlara takdim eden Başkan Kasap, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine düzenli olarak devam edeceğini belirtti.