Rize Belediyesine alınan 3 milyon 665 bin lira tutarında 12 araç Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Eşi Menduha Kasap’ın katıldığı törenle hizmete girdi.



Rize Belediyesine alınan 1 Greyder, 22 ve 8 tonluk olmak üzere 2 Adet Ekskavatör, 4 Kazıcı Yükleyici, 5 Adet Kamyon’a Cumhuriyet meydanında bir tören düzenlendi. Törene; Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye birim müdürleri personeller ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Düzenlenen törende konuşan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 3 milyon 655 bin lira değerindeki İş makinesi ve kamyonların makine parkına dahil edildiğini açıkladı. 2’inci yılını doldurdukları belediye başkanlığı görevinde atılacak çok daha adımlar olduğunu ifade eden Başkan Kasap, 2 yılın sonunda artık görünür çalışmaları ortaya koymaya başladıklarını söyledi. “Bugün burada şehrimiz için yeni bir adım atıyoruz. Ülkemizin geçirmiş olduğu bu zor günlerde daha çok çalışmamız gerektiğini anlıyoruz. Değerli hemşerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu kalkınma hamlesini şehrimizde hep birlikte devam ettiriyoruz. Bu çalışmalarda bize en gerekli iş makinelerini temin ettik. Allah rızası için hizmet etmek için buradayız. Biz hızla akıp giden zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Kurumsallaşmaya yönelik olarak kurumun daha verimli çalışmasını sağlayacak adımlar attık. Bu adımları atmaya devam edeceğiz” dedi. 



Duanın ardından kurdele kesimi ile iş makineleri makine parkına kazandırıldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kontağını çalıştırdığı iş makinesinin üzerinde vatandaşları selamlamasının ardından makineler ile atılan şehir turuna katıldı.