İl Merkezi ve İlçelerde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine ve önüne geçilmesine yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; sokak satıcısı 4 kişi yakalandı.

Şüpheli şahısların yapılan üst aramasında; 26 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette fişek olarak tabir edilen satışa hazır toplamda 22,84 gr. esrar maddesi ele geçirildi.

Olayın şüphelileri O.K., O.Ö., E.A. ve H.T. isimli şahıslar  gözaltına alınarak uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildi. O.K. ve E.A. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ayrıca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 35 plakalı bir araç içerisinde yapılan kontrollerde 2879 adet bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş ve şüpheli şahıslara gerekli adli işlemler yapıldı.