Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi ikinci kademe müsabakaları Doğu Karadeniz Grubu yarışmaları 8 İlden 260 sporcunun katılım ile Rize’de yapıldı. 


      
Atletizm Federasyonu tarafından geçmiş yıllarda uygulamaya başlanan ve Altyapıya büyük hareketlilik getiren Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi’nde ikinci kademe sekiz ayrı bölgede yapılan müsabakalarla tamamlandı. Yapılan yarışmaların ardından kategorilerinde ilk üçe giren ekipler ve ferdi olarak ilk dörtte finiş gören atletler Gaziantep’teki final kademesine gitmeye hak kazandılar.



Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi’nde ikinci kademe müsabakaları Denizli, Bursa, Karaman, Kayseri, Amasya, Rize, Erzincan ve Şanlıurfa’da gerçekleşti. Yoğun bir katılıma sahne olan bölgesel ligin ikinci kademesinde toplam 2087 krosçu yarıştı.



Rizede yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve Atletizm İl Temsilcisi Yasin ÇAKMAKÇI tarafından verildi.