2013 yılı Aralık ayından buyana sürdürdüğü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Ankara'ya atanan Mustafa Çelik yeni görevine başlamadan 6 yıl görev yaptığı Rize'ye veda etti. Rize'de veda ziyaretleri gerçekleştiren Çelik bugün Ankara'daki görevine başlamak üzere ilden ayrılırken bir veda mesajı yayınlayarak teşekkür etti. 

Çelik'in mesajı şöyle: " Saygıdeğer Hemşerilerim ve Kıymetli Dostlar; 04 Aralık 2013 tarihinden itibaren Gençlik ve Spor il Müdür olarak Çalışmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğum Çay'ın Başkenti Rize'mizden tarafıma tevdi edilen Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi dolaysıyla ayrılmış bulunmaktayım.

Yaylaların ve çayın diyarı olan bu kadim şehirde 6 yıl boyunca görev yapmaktan hep onur ve gurur duydum. Beni öz evladı gibi bağrına basan bu şehrin, misafirperver ve aynı zamanda mert olan güzel insanlarına ne kadar teşekkür etsem haklarını ödeyemem.

Bu güzel şehre hizmet ederken verdikleri destek ile beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a, Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, il ve ilçe Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Yöneticilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına. Spor Kulüplerimizin Başkanlarına, Kulüplerimizin Antrenörlerine, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Sporcu Kardeşlerime, Basın Mensuplarımıza ve cansiperane çalışan mesai arkadaşlarıma veda etme imkanı bulamadığım tüm değerli dostlarıma teşekkür ederim.

Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek ve düşünerek hizmet ettiğim şehrimize helallik dileği ile arz-ı veda ediyor. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.